onsdag 20 maj 2009

London nästa!

Som jag har längtat efter denna resan sedan den bokades i februari. På söndag är det dags, då startar vi etapp ett på vår Londonresa och kör bil upp till Göteborg. Där blir det ett besök hos kusin med familj och sedan övernattning hos moster. Måndag morgon går flyget från Säve flygplats till Stanstead utanför London.
Jag har varit i en del av Europas storstäder som Berlin, Barcelona, Aten, Amsterdam, Florens och Prag men aldrig i en så stor stad som London så det är lite svårt att föreställa hur stor staden egentligen är. Målsättningen är att det blir fler resor dit i framtiden, så vi ska inte stressa den här gången.
Innan avresa på söndag har jag tre arbetspass kvar, hoppas det går fort och bra! Fredag kväll är det även dags för 50-årsfest i Ringamålaskogarna. Trevligt:)

Nu till något helt annat! Ni som läser den här sidan vet vid det här laget att jag är något fixerad vid att laga mat och baka och helst provar jag nya recept hela tiden. En liten hobby kan man säga. Nu har jag hittat en liten "klubb" eller forum på nätet som kallas The Daring Kitchen och där jag naturligtvis har blivit medlem. Forumet består av två delar, en för bakning och en för matlagning och jag har valt att engagera mig i båda. Hela idén med konceptet är att medlemmarna en gång i månaden utmanar sig själva genom att baka/laga ett utvalt recept som innehåller något/några knepiga moment för att utvecklas i köket. Min första utmaning publiceras här den 27 maj!Eftersom medlemmarna kommer från hela världen och man ska dela med sig av sina erfarenheter till varandra har jag därför startar en blogg där jag skriver på engelska och i första hand publicerarar utmaningarna från The Daring Kitchen. Titta gärna in den 27 maj och läs mitt första inlägg på engelska! Om jag någon gång känner att det finns tid kanske jag översätter recepten och även publicerar dem här på min orginalblogg!
Eftersom jag tycker att det är mycket roligare med blogginlägg som innehåller bilder så bjuder jag på lite försommarbilder från min trädgård!


London väntar!!!!!

1 kommentar:

Johanna sa...

Jag är avundsjuk! Jag vill också till London! Tror du kommer att gilla staden.