lördag 26 september 2009

Kivik

Idag bar det iväg till Kivik för att besöka äppelmarkanaden där. Ska väl erkänna att jag blev lite besviken faktiskt. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men jag tror att jag hade lite för höga förväntningar eftersom jag hört talas om detta evenemang under flera år. Nu när jag äntligen hade tid att åka dit trodde jag att det skulle vara helt enastående!

Men det är nog så att den största anledningen till att det inte blir så bra som jag tror och hoppas är att det alltid är för mycket människor och för långa köer. I min fantasi är det bara hälften så mycket folk. Jag tycker det tar bort halva nöjet när det är så trångt att man knappt kan komma fram och se vad som säljs.

Slut på gnället! Vädret var hyfsat och vi klarade oss från regn och Äppeltavlan var otroligt vacker!I morgon bär det av till Ölands skördefest! Hoppas jag har mer positivt att berätta om den utflykten!

1 kommentar:

Johanna sa...

Skördefesten på Öland tror jag är riktigt trevlig! Blir nog bättre än Kivik eftersom det är mer utspritt på Öland. Hoppas ni haft det trevligt!!!