lördag 3 april 2010

Trevlig Påskhelg

Uppdateringen på Mitt Kök & Min Trädgård har varit riktigt dålig den senaste månaden och jag är ledsen för det:( Jag har en hel del recept jag gärna skulle vilja dela med mig av till er kära läsare men jag har helt enkelt inte haft tid.

Anledningen till det är att vi är i full gång med att byta hus! Vi ska flytta från Karlshamn ut på landet och börja renovera mitt gamla föräldrahem. Vi har tusen projekt på gång samtidigt, det är jobbigt men samtidigt riktigt kul och en stor utmaning! Just nu är det en kapplöpning mot tiden att hinna packa ner allt och flytta ut alla pinaler till 1:a maj. Naturligtvis kommer vi att hínna bli färdiga men varannan dag ungefär så känns det helt omöjligt!!!

Hur som helst så blir det lite si och så med skrivandet i bloggen tills själva flytten är genomförd men sedan  tänker jag sätta fart igen!

Riktigt trevlig påsk till er alla!


2 kommentarer:

Bettan... sa...

Åh, vad spännande! Det är ju jättekul :) Vart på landet ligger huset?
Kram och Glad Påsk!

Ursula sa...

Bettan: Vi ska flytta till Pieboda i Ringamåla! Känner du till den byn? Ca 2 mil norr om Karlshamn. Vi ska dela hus med mor och far eftersom huset innehåller två lägenheter och vi ska flytta in och renovera den del där min farmor och farfar en gång i tiden bodde! Vi har enormt mycket arbete framför oss, men det kommer att bli bra när det blir färdigt:) Kram till dig oxå!