måndag 24 maj 2010

Ledig dag

Det är nu lite drygt 3 veckor sedan vi flyttade från huset i Karlshamn till gården i Pieboda och idag är första dagen sedan dess som jag inte har några riktiga måsten. Då menar jag  flyttstädning och arbete som har fyllt mina dagar allt sedan flytten. De första två veckorna efter flytten var en kamp mot tiden för att hinna få huset färdigstädat tills de nya ägarna skulle flytta in. Det var tungt, varje ledig stund var vi där och fejade. Tack mina vänner som hjälpte till, utan er hade jag aldrig klarat det!

Men nu är det planering av nytt badrum som gäller och idag ska vi åka och köpa tvättmaskin. Resten av dagen får jag försöka bringa lite ordning bland alla kartonger. Kläder, böcker och andra prylar är fortfarande ett fullständigt kaos och flyttas hit och dit innan det hittar sin rätta plats.

Katterna börjar så smått anpassa sig i sitt nya hem och vi har börjat gå ut med dem korta stunder. De vill gå ut men är rädda och springer tillbaka in vid minsta lilla ljud! Att flytta med katter är inte helt enkelt det visste vi innan men bara man ger dem lite tid ska det nog gå bra.

Efter hand som allt lugnar ner sig och alla lådor blir uppackade ska jag försöka få liv i den här bloggen igen, så ha tålamod, snart dyker det upp lite recept igen:)

Inga kommentarer: