onsdag 12 oktober 2011

Friggs Karibisk

Godmorgon på er! Som vanligt den senaste månaden under vår badrumsrenovering, är jag uppe med tuppen för att hinna gnugga sömnen ur ögonen innan hantverkarna dyker upp! Under den här tiden utan badrum, får vi stiga ur den sköna varma sängen, gå ut i höstkylan och ner i källaren för att sköta om morgontoaletten! Jag kan säga att det inte är så tilltalande när man vaknar superkissnödig frampå morgonkvisten:( Men nu börjar det likna något och jag hoppas att badrummet blir färdigt nästa vecka:).

Ville egentligen bara tipsa om ett supergott te som är nytt hos Friggs. När man jobbar i butik upptäcker man en del nyheter på rullbandet och blir sugen att prova! Friggs Karibisk smakar mycket!

Friggs egen beskrivning av Teet!
Friggs Karibisk är ett grönt rooibos-te med 16% äkta frukt- och blområvara. Det kombinerar en god rooibos-karaktär med exotisk och fruktig smak av apelsin, ananas och kokos, som rundas av med en mild smak av rosenblad och mango. Grön rooibos har mer av de naturliga antioxidanterna från rooibos-busken kvar, eftersom det inte har oxiderats lika mycket som vanlig röd rooibos i tillverkningsprocessen.

1 kommentar:

Marina sa...

Tack för tipset, det låter gott! Får nog testa det nästa gång det är dags att fylla på i te-förådet.