tisdag 16 september 2008

Utmaning!

I Bloggvärlden kan vad som helst hända och nu har jag blivit utmanad av Bettan, min arbetskamrat som skriver flitigt på sin blogg! Okej, jag ska väl försöka klara del ett av utmaningen och svara på frågorna!

5 saker i min frys - Lammfärs, bröd, bacon, hallon från den egna trädgården, blåbär från Blekingeskogarna.

5 saker i min garderob - Svarta kläder, baddräkt, som jag måste börja använda snart..., underkläder, alldeles för många väskor, kläder i fel storlek, de krymper visst när de hänger där för länge!

5 saker i min väska - Iburmetin, Losec mups, passerkort till jobbet, plånbok och mobil.

5 saker i mitt badrumsskåp - endagslinser, nagelsax, tandtråd, pincett och deo.

5 saker i min bil - om vi bortser från att bilen mest är min sambos, det är han som sköter om och daltar med den...så blir det: parkeringspengar, kartböcker jag har verkligen mani på kartor, måste ha koll på var man är, näsdukar, multiverktyg och bensinkvitton.

Då kommer vi till del två i utmaningen som innebär att jag ska utmana 5 andra bloggare och jag vet ärligt talat inte hur det ska gå till eftersom jag inte är en sådan superbloggare som du Bettan!
Jag vet dessutom att Jessan redan har fått den här utmaningen. Jag antar att det betyder att jag misslyckas med utmaningen, fast jag kom iallafall halvvägs....Det är nog säkrast att jag skaffar mig några fler bloggkompisar ifall det dimper ner fler utmaningar!

2 kommentarer:

Bettan sa...

Det är bra ändå :) Det roligaste är ju att få se dina svar! Vi ses:)

Ursula sa...

Tack Bettan! Jag tyckte det var riktigt roligt att klura ut svaren, men det är synd att jag inte kunde skicka vidare. Ses på arbetet:)