tisdag 5 april 2011

Solig ledig dag!

Vilken skön ledig dag jag hade igår. För en gång skull var vädergudarna på min sida på min lediga dag. Sol, sol, sol, kvittrande fåglar och en härlig vårdoft i luften! För mig var detta defenitivt första riktiga vårdagen!

Jag började dagen med en långpromenad som uppvärmning för stegtävlingen som startar idag. Jag har dragit igång en stegtävling på jobbet genom tappa.se. Vi har delat upp oss i två lag och tävlar både mot oss själva, varandra och alla andra lag som är med i tävlingen. För att vara med i fajten krävs det att man går minst 10 000 steg om dagen mellan idag och den 28 maj. Det ska bli riktigt kul!

Efter den stärkande promenaden, där jag såg flera citronfjärilar, bestämde jag mig för att baka. Det blev chokladmuffins med dumlekola. Recept kommer inom kort.

Sedan gick jag ut i det underbara solskenet igen och började vårröja på gården. Jag bestämde mig för att elda en brasa och få undan lite nedfallna grenar och gammalt visset gräs och dagen avslutades med korvgrillning på den falnade glöden. I de sista värmande strålande käkade vi nygrillad korv och lyssnade på fåglarnas kvitter. Vilken energi man får av en sådan dag! Flera såna dagar vill jag ha!

1 kommentar:

Johanna sa...

Åh, grilla! Låter hur härligt som helst!