torsdag 23 april 2009

Ledig Egodag

I tisdags var jag ledig från jobbet och hade inget nödvändigt inplanerat. Däremot hade jag planerat in en del egoaktiviteter och hela dagen ägnade jag åt mig själv! Naturligtvis sov jag tills jag kände mig utvilad, ingen tid att passa på morgonen. Sedan började dagen med en dos bloggsurfande och därefter gjorde jag min ordinerade sjukgymnastik. Avslappning på spikmattan i en halvtimme och sedan var jag redo för dagen!


Härlig, men kall promenad till stan där jag mötte upp Johanna för lunch på Tsukawa Sushi. Den lunchen hade vi båda sett fram emot eftersom vi älskar sushi. Det är ganska dyr lunchmat men det är definitivt värt pengarna. Dessutom är de så trevliga och gästvänliga på Karlshamns enda sushirestaurang så bara det är värt ett besök. Har du som läser inte varit där, rekommenderar jag verkligen ett besök. Är du skeptisk till sushi så kan det vara bra att veta att de även har annat på menyn.

Överst min blandade sushi och nederst Johannas med tonfisk, räkor och avocadoEfter den trevliga lunchen fick jag mina fransar och bryn fixade av Johanna, tack för det Johanna:) Vi hann även med en obligatorisk lattefika efteråt.
Ännu en skön promenad hem med lite fotostopp för att dokumentera vårens framfart! Läste något i en tidning häromdagen som jag tycker stämmer rätt bra. Det stod något i stil med: Om maskrosen varit mer sällsynt, hade den säkert betraktats som en mycket vacker växt! Jag gick och tänkte på det på vägen hem när jag såg alla små gula maskrossolar sticka upp längs med cykelbanan. Så med risk för att det såg lite fånigt ut stannade jag upp och tog några bilder på de vackra blommorna!


3 kommentarer:

Johanna sa...

Tack själv för en trevlig eftermiddag! Jag längtar redan efter mer sushi! ;-)

Bettan... sa...

Hej, hej! Det låter ju som en supertrevlig dag :) Det behöver man verkligen emellanåt så att man blir på lite bättre humör.
Många kramar!

Anonym sa...

Härliga vårbilder och jag blir verkligen sugen att fota när jag ser dem....