söndag 8 februari 2009

Ärlig utmaning

Jag har blivit utmanad av Bettan! Ärliga svar är vad hon vill ha. Ok, jag ska göra mitt bästa!Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex ärliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Sedan skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
  • Jag sjunger i en kyrkokör och vi sjunger allt från psalmer till musikallåtar, men mest gospel.
  • För ett år sedan började jag släktforska och nu är jag helt såld på att hitta gamla släktingar i kyrkböckerna för det är så intressant och spännande!
  • Jag har en grodsamling! När jag var tonåring började jag samla på grodor och nu har jag en ganska stor samling här hemma lite varstans i huset.
  • Enligt min sambo snarkar jag och det gör han också!
  • Eftersom sambon snarkar, sover jag med öronproppar varje natt.
  • Jag gillar allt som är blått. Jag har blå köksluckor, blå soffa, blå pyjamas, blå mixerstav, blå degbunkar, blå gardiner, blå, blå, blå.......

Det är i det här stadiet av utmaningen som jag går bet som vanligt. Jag hade tänkt utmana Sara men Bettan hade redan hunnit före...Vad gör jag då? Halvfärdigt bara, ja det får duga:)

2 kommentarer:

Bettan... sa...

Hej svejs!
Det funkar bra ändå. Det roliga var ju att få reda på lite smaskig fakta :P
KRAM :)

sara sa...

Jag tycker lite synd om dig som behöver proppar varje natt. Hur hör du väckarklockan???
Kramiz